Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 25 of 25

Thread: Posting issues

  1. #21
    Bought a home Skier Village Coach songfta's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Inside the Beltway
    Posts
    701
    Last I recall, BP was running a flavor of Linux.

    One of my laptops is running Ubuntu 12.04 LTS, with both Firefox 18.0.1 and Chromium 24.x, and I've not experienced any 403 errors, of late. Last time I did so, I logged off the site and back on, and things worked well again. The setup used for that was Mac OS X 10.6.8 with Chrome 24.x.

  2. #22
    I have my own seat in the pub Bushido Princess's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    East Coast
    Posts
    3,919
    Blog Entries
    149
    Actually I can dual boot. I have not run the forum on Unbuntu in awhile. I have been using windows 7. I think I might have Ubuntu 10 but I have to look. I might try it in Ubuntu and see how it goes.

  3. #23
    I have my own seat in the pub Bushido Princess's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    East Coast
    Posts
    3,919
    Blog Entries
    149
    I can't post a blog entry at all. This 403 error is infuriating. I can't post it in Windows or Ubuntu. Not only does it not let you post but you lose anything you wrote as well.

  4. #24
    I have my own seat in the pub Bushido Princess's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    East Coast
    Posts
    3,919
    Blog Entries
    149
    I can't post a new thread either. I just keep getting kicked off.

  5. #25
    I have my own seat in the pub Bushido Princess's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    East Coast
    Posts
    3,919
    Blog Entries
    149
    I tried posting the blog entry in sections, shortening it and it posted no problem. But I have had this error before with just short posts and thread replies as well.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •